Skärmavbild 2022-10-06 kl. 22.38.05

OM OSS

Om FoCus

Vi är en personlig redovisningsbyrå som har fokus på dig som kund. Du ska känna dig trygg med att vi är engagerade i ditt företag och sköter uppdraget effektivt och korrekt.

Bolaget startades av Jessica och Maria som har lång erfarenheter från redovisningsbranschen. Båda är auktoriserade redovisningskonsulter via SRF Konsulterna och Jessica är även auktoriserad lönekonsult. Vi har genom åren samlat erfarenhet från olika branscher och storlekar på företag. Från enmansbolaget till det större med upp till 300 anställda där vi har varit hela ekonomiavdelningen eller en del av teamet.

Vårt team på FoCus Lön och Ekonomi, består idag av 4 st lösningsorienterade medarbetare.

Vi är lyhörda och vågar testa nya arbetssätt för att optimera det ekonomiska flödet.

Vi tror på en nära relation med våra kunder där vi kan bli kundens egen ekonomiavdelning och tillsammans få en bättre förståelse av det ekonomiska läget för dig som företagare.

FoCus Ekonomi och Lön är medlemmar i Sveriges Redovisningskonsulters Förbund, SRF, vilket ger en extra trygghet i att vi håller oss uppdaterade med lagar och regler.

Vi är mer än bara redovisningsbyrå. Korrekt redovisning och lön är grunden för bolagets ekonomiska status och är ett bra sätt att förstå er verksamhet för att kunna analysera och rådge er som företagare.

Det ska vara tryggt och enkelt att vara kund hos oss.

007_Large-FocusEkonomi_231108

VÅRT TEAM

072_Small_Jess-FocusEkonomi_231108

Jessica Röste

Ägare
Auktoriserad redovisnings- och lönekonsult​

”Jag brinner för entreprenörskapet och att ge liv åt visioner. Mina tidigare erfarenheter från att tidigare varit del av ett framgångsrikt byggande av en redovisningsbyrå har utvecklats till en vilja att fortsätta bygga, men nu med min egen prägel och få göra det tillsammans med kolleger och kunder.”

079_Small_Maria-FocusEkonomi_231108

Maria W Halbert

Ägare
Auktoriserad redovisningskonsult

”Min drivkraft är att känna kundens förtroende, underlätta deras vardag med olika typer av tjänster utifrån behov, inte minst hitta en lösning som överträffar förväntningarna! Variationen av arbetsuppgifter, allt från det mindre enmansbolaget till den större koncernen, gör dagarna väldigt olika och roliga.”

083_Small_Sara-FocusEkonomi_231108

Sara Qvarfordt

Junior redovisningskonsult

”Jag är en nyexaminerad redovisningsekonom som är engagerad i mitt jobb och som tycker om nya utmaningar. Fritiden spenderar jag gärna utomhus och tillsamman med mina vänner.”

075_Small_Susanne-FocusEkonomi_231108

Susanne Carlsson

Senior redovisningskonsult

”Jag har 30 års erfarenhet inom ekonomi då jag arbetat både på redovisningsbyråer och olika ekonomiavdelningar tidigare. Jag trivs bäst när jag gör en positiv skillnad och värdesätter att få nöjda kunder. På fritiden spelar jag padel och rider.”